• Wie zijn wij?

  alles wat u altijd al had willen weten

  Ons merk

  Life sounds better

  Het merk Blox is in 2007 ontstaan vanuit de vaststelling dat oorbescherming serieus genomen moest worden maar ook met fun. Sindsdien, heeft Blox zijn producten laten ontwikkelen naargelang de noden van de gebruikers en de steeds meer ontwikkelde technologie om het meest gepast product aan elk gebruik te kunnen bieden.

   

  Het merk Blox belichaamt moderniteit, levensvreugde en veiligheid.

  Onze producten

  Kwaliteit boven alles

  Wij zijn heel attent voor de kwaliteit voor de oordopjes die wij aanbieden. Ze worden in de beste omstandigheden vervaardigd en dit met de beste materialen aangepast naargelang het gebruik. Al onze oordopjes worden vervaardigd en op de markt gebracht conform de Europese regelgeving.

   

  Blox oordopjes gebruiken is een garantie voor een veilig genot.

  De festivals

  Blox is aanwezig waar u ze nodig heeft

  Blox is de bevoorrechte partner van sommige wereldberoemde festivals. Jaarlijks, dragen wij bij tot de bescherming van honderden duizenden festivalgangers en bieden hen zo het intens genot van muziek in alle veiligheid.

   

  Zoek ons, we zijn nooit ver te vinden!

  Ons team

  Het Blox team

  Onze kantoren en werkplaatsen bevinden zich in het hartje van Brussel. Dagelijks dragen zo'n 30 mensen bij om u oordopjes aan te bieden van de beste kwaliteit. Tijdens de zomermaanden verdubbelt dit aantal zelfs. Heel ons team verbindt zich ertoe om u verder te begeleiden in uw activiteiten en zo uw leven aangenamer te maken.

   

  Wenst u lid te worden van ons team? Stuur ons een e-mail !

   

   

  Onze communicatie

  .

  .

  .

  Wilt u er meer van weten ?

   

   

   

 • Contacteer ons

  Tihon & Cie n.v.
  Sint Michielswarande 30
  1040 Brussel – BELGIQUE
  +32 (0) 2 672 24 44
  Alle berichten
  ×
  " "