• Festivals

  Tomorrowland

  17-19 & 24-26 juli 2020 - Boom, België

  In samenwerking met Tomorrowland sinds 2013 zullen we ook dit jaar weer aanwezig zijn met twee stands en bovenal een nieuwe gelimiteerde editie van het Xperience Music model, speciaal ontworpen voor deze editie van het Beste Festival van de Wereld!

   

  Opgericht in 2005 door twee broers, is het Tomorrowland festival al snel uitgegroeid tot een van 's werelds meest toonaangevende festivals voor elektronische muziek, met tickets die in enkele minuten over de hele wereld worden verkocht.

   

  www.tomorrowland.com

   

 • Pukkelpop

  20-23 augustus 2020 - Kiewit, België

  Van rock tot hiphop, en van pop tot electro! Muzikaal eclecticisme is de kracht van dit festival, geboren in 1985 op de Kiewit vlakten. Hedendaagse artiesten uit de hele wereld komen naar Pukkelpop om op te treden, tot grote vreugde van duizenden festivalgangers. En ook voor ons plezier sinds 2012!

   

  www.pukkelpop.be

 • Dour

  15-19 juli 2019 - Dour, België

  Dour is meer dan een festival, het is een gemoedstoestand! Een menigte van festivalgangers wandelt over het festivalterrein om alternatieve muziek, nieuwe bands en nieuwe ontmoetingen te ontdekken. En ook voor Blox is Dour bijzonder omdat het het eerste festival is waar we in 2008 onze tent hebben opgezet!

   

  www.dourfestival.eu

 • Paradise City Festival

  26-28 juni 2020 - Perk, België

  "Zero afval", lokale producten en CO2-optimalisatie, u heeft het dus begrepen, het Paradise City Festival zet zich in om de ecologische voetafdruk van het festival te beperken en tegelijkertijd een scherpe line-up in de elektromuziek te garanderen.

  Blox is een partner sinds het begin van het festival en zal ook dit jaar weer aanwezig zijn met een mobiel team dat het hele weekend door uw vragen, wensen en behoeften zal beantwoorden!

   

  www.paradisecity.be

All Posts
×
" "